Mixed Media
 

Sytze Steenstra

Josh Moll

 

 

 

 

 

English
version

contact

nieuws

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mixed Media: 1994

logo 1

Mixed Media: 2002

logo 2

Mixed Media: 2010

Mixed Media

Mixed Media v.o.f. is het bedrijf van Josh Moll en Sytze Steenstra. Zij werken als onafhankelijke partners samen, gebruiken elkaar als klankbord, maken over en weer gebruik van elkaars expertise en ervaring, en werken ook regelmatig samen aan projecten. “Mixed Media” (Nederlands: “gemengde technieken”) is de gangbare term in de beeldende kunsten voor werk waarin uiteenlopende technieken zijn samengebracht.

JOSH MOLL — ing J.T. Moll BA

Josh werkt als coach sinds 2000 en sinds 1997 als docent informatieanalyse en computervaardigheden. Zij heeft ook gewerkt als beeldend kunstenaar, vroedvrouw voor koeien, verpleegster en huisbewaarder/teamleider in een verslavingskliniek. Ze kan lachen om de uitdrukking “twaalf ambachten, dertien ongelukken”, maar ziet zichzelf liever als veelzijdig en getalenteerd, en ze heeft de diploma’s en de ervaring om dat te staven.

SYTZE STEENSTRA — dr. S.G. Steenstra

Sytze werkt als schrijver, filosoof, redacteur, vertaler, en beeldend kunstenaar. Hij vraagt zich wel eens af of hij de enige ter wereld is die zowel het werk van Theodor W. Adorno (filosoof, socioloog, essayist, componist, musicoloog) als dat van David Byrne (zanger, schrijver, conceptueel kunstenaar, filmmaker, fotograaf) bewondert en erover schrijft. Hij heeft diploma’s als socioloog en filosoof, en een laureaat van de Jan van Eyck academie.